Szolgáltatások

Ablakvár szolgáltatások

 Szeretné cserélni nyílászáróját lakásában? Kérjen tőlünk árajánlatot!

Ajtók? Ablakok? Nyílászárók? Ablakcsere? Az Ablakvár mindenben segít Önnek! Az alábbi szolgáltatásokkal és termékekkel állunk rendelkezése:

  • Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!
  • Ingyenesen elkészítjük árajánlatát rövid határidővel!
  • Megbízhatóság, korrekt szakemberek!
  • Rendkívül kedvező árak!
  • Minőségi megbízható termékek!
  • 5 év garanciavállalás nyílászáróinkra!
  • 1 év szerelési garancia!

Ablak, műanyag ablak, fa ablak, fa- és műanyag bejárati ajtó és beltéri ajtó az Ablakvártól. Nyílászárók teljes választéka. Redőnyök, szúnyoghálók, párkányok, tetőtéri ablakok, garázskapuk.

Nyílászárók díjmentes felmérése, gyors és rugalmas ügyintézés. Ablak és ajtó beépítés, cseréje, szakszerű kivitelben, garanciával. Ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás: Amennyiben tudja a megrendelni kívánt nyílászárók méreteit, kérjük, töltse ki Online Árajánlatkérés űrlapunkat, és az adatok elküldése után hamarosan küldjük Önnek árajánlatot.

Ha segítségre lenne szüksége a nyílászárók jellemzőivel, árával, minőségével illetve a beépítési lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Ettől még a pénztárcája is boldog lesz!

ablakcsereA régi ablakok, bármennyire is szépnek tűnhetnek antik hatásukkal, sokszor sokkal több hátránnyal járnak, mint amennyi pozitívumot elmondhatunk rólunk. A legnagyobb probléma általában az, hogy nem megfelelő a szigetelésük, ezért rengeteg pénzt dob ki a tulajdonos a fűtési időszakban – szó szerint az ablakon.

Az ablakcsere olyan megoldást jelent, amelynek segítségével egyszeri befektetés árán jelentős összeget spórolhat meg. Olyan nyílászáró beszerelésével, amelynek a szigetelése nem engedi kiszökni a meleget, vagy éppen be a hideget, sokkal takarékosabbá válik a fűtés.

Mivel az ablakcsere nem egy olyan tevékenység, amiről gyakran gondoskodni kell, így azzal, ha ezt a szolgáltatást választja, hosszútávon biztosítja, hogy csökkenjen a fűtésre kiadott pénz összege. Márpedig senki sem szeretné az utcát fűteni a lakás helyett, nem igaz?

Szeretne Ön is spórolni? Örülne neki, hogyha a nyílászáró tényleg az lenne, amit a neve sugall? Akkor döntsön az ablakcsere mellett, és keressen minket bizalommal!

Ablakcserével a biztonságért!

ablakcsereAnnak, hogy valaki szeretne új nyílászárókat beszereltetni, számos különböző oka lehet, elég csak a megtakarításra, a megjelenésre vagy a praktikusságra gondolni – és persze nem szabad megfeledkezni a biztonságról sem! Tegyen érte ablakcserével!

A régi ablakok hatalmas hátránya, hogy akár azért, mert már az idő vasfoga kikezdte őket, akár azért, mert eleve nem is voltak elég stabilak, kiváló célpontot biztosítanak a rossz szándékkal közeledő emberek számára. Ne könnyítse meg Ön sem a betörők dolgát!

Az ablakcsere többek között azért is előnyös megoldás, mert az új nyílászárók erősebbek és a modern technikának köszönhetően jóval ellenállóbbak, mint elődeik. Kialakításuk számos igény figyelembevételével történik – ezek között pedig természetesen megtalálható a biztonság is.

Szeretné megakadályozni, hogy illetéktelenek hatoljanak be otthonába? Megnehezítené a rosszindulatú emberek dolgát? Az ablakcsere a megfelelő választás! Keresse kollégáinkat, akik örömmel a segítségére lesznek!

Ingyenes helyszíni felmérés:

Árajánlatunk megérkezésétől számítva 1-2 napon belül kollegánk felkeresi Önt egy helyszíni felmérés időpontjával kapcsolatosan. A helyszíni felmérés alatt pontosítjuk a nyílászárók gyártási méretét, tájékoztatást adunk a kivitelezés folyamatáról.

 

Nyílászárók beépítése:

Új építésű házak esetén az egyedileg tervezett nyílászárókat a megrendelővel egyeztetett időpontban leszállítjuk. Szakembereink korszerű szerszámokkal és minőségi segédanyagokkal precízen beépítik az ajtókat és ablakokat.

 

Nyílászárók bontása-beépítése:

A nyílászárók cseréjénél általában komplett szolgáltatást nyújtunk. Ebbe beletartozik a meglévő szerkezetek bontása, az új ajtók-ablakok beépítése, párkányok-redőnyök felszerelése, a külső-belső helyreállítási munkák, törmelékelszállítás. Bár az ablakok cseréje bontásnál óhatatlanul is a falkáva sérülésével jár, szakembereink odafigyelnek, hogy a tokok kiszedésekor a vakolat a lehető legkisebb mértékben sérüljön.

 

Redőnyök felszerelése:

A redőnyök időbeni elhelyezése változó. A belső, ráépíthető tokos redőnyöket a nyílászárókkal egy időben kell elhelyezni. Az ablak elé épített vakolható külső tokos redőnyöket a nyílászáró beépítés után, de a külső vakolás előtt ajánlott felszerelni. Az egyszerű külső tokos redőnyök elhelyezése a komplett külső vakolás után történik.

Ablakcsere utáni helyreállítás Fel vagyunk készülve az ablakcserével járó falsérülések kijavítására is. Többféle technológiával dolgozunk, ezért szinte minden fajta faltípushoz és falkialakításhoz a legideálisabb helyreállítási módot alkalmazzuk.

Feladataink közé tartozik az is, hogy az Ön által vásárolt kiváló minőségű ablakhoz hasonlóan kiváló minőségű hőszigetelt falfelületet biztosítsunk. Munkálataink precízek és gyorsak, akár 5-6 ablak javítását is el tudjuk végezni egy nap alatt kiváló minőségben.

Ablakcseréhez jó szakember kell!

hŐsszel a legfontosabb teendő otthonunkban, hogy megbizonyosodunk a lakás megfelelő szigeteléséről, hiszen a nyár után lassan jönnek a hideg hónapok, és ha nyílászáróink rosszul szigetelnek, magas fűtésszámlával kell majd számolnunk.

Sok szerelőgárda nem tartja magát a megbeszéltekhez, nem tesznek eleget garanciális kötelezettségüknek és hanyagul szerelik be a nyílászárókat, emiatt pedig mi járunk pórul.

Gyakran hallani olyan esetekről is, amikor kihívták a szakembert a nyílászáró cseréjéhez, ő árajánlatot tett, felmérte a terepet, majd több hetet késett a nyílászáró – ezek után kiderült, hogy az állítólagos szakember elköltötte az előleget.

Nem szeretnénk Önt megijeszteni, csak figyelmeztetni akarjuk arra, hogy nem árt tájékozódni, mielőtt szakembert választunk a nyílászáró cseréjéhez, és körültekintően dönteni.

Ha hozzánk fordul, kitűnő, tapasztalt szakembereink tudnak Önnek segíteni a nyílászáró cseréjének elvégzésében, és garantálni tudják a tökéletes minőséget is!

Mivel jár az ablakcsere?

ablakcsere Egy felújítási folyamatba néha nem túl könnyű belevágni. Az ablakcsere során számítania kell arra, hogy mint szinte minden bontási művelet, porral fog járni, és célszerű kicsit a szobát is átrendezni a könnyebb hozzáférhetőség érdekében.

A por felfogására ajánlott valamilyen takarófólia, így a takarítás időt jelentősen lecsökkentheti. Az aljzatot védheti hullámpapír segítségével is, főleg a parketta védelme érdekében. Az előkészületek ugyanolyan fontosak, mint a bontási-beépítési folyamat utáni takarítás az ablakcsere esetében.

Az ablakcsere folyamán a bontás művelete nem jár sok idővel, természetesen a szakember gyakorlottsága jelentősen befolyásolja ezt. A bontás alaplépése az ablakszárnyak levétele, majd a takarólécek és a redőnyök eltávolítása következik, a folyamat a tok bevágásával folytatódik.

A beépítési műveletnél a purhab felel a jó szigeteltségért és a tok rögzítéséért. A purhab megkötése után a további kiegészítések kerülnek felszerelésre, ezzel véget ér az ablakcsere.

Ha az Ön otthonában is cserére szorulnak a régi nyílászárók, bátran forduljon munkatársainkhoz!

Nyisson a jövőre velünk!

two workers installing windowA tél közeledtével saját bőrén és fűtésszámláján is megtapasztalhatja, ha a régi nyílászárók már nem tudják megvédeni a zord időjárással szemben. Minőségi termékeink széles választékában megtalálható minden típusú nyílászáró, amire szükség lehet egy komfortos és gazdaságosan fenntartható otthonhoz.

A megfelelően kiválasztott ablakok és ajtók élhetőbb hellyé tehetik otthonát, hiszen:

• A kiváló szigetelés biztosítja az ideális hőérzetet.

• A modern kivitelezésű nyílászárók designos elemei lesznek otthonának.

• A megfelelő szigetelésnek köszönhetően csökken a fűtésre költött összeg.

Cégünk nagy múltú szakértelmével segít Önnek megvalósítani a nyílászáró cserét. A mi feladatunk, hogy segítsünk az Önnek legkedvezőbb árajánlatot elkészíteni, figyelembe véve a személyre szabott igényeket. Munkatársaink felkészülten és gyorsan végzik el a teendőket, hogy Önnek a legkevesebb kellemetlenséget kelljen érzékelnie a munkafolyamatokból.

Éljen akciós ajánlatainkkal, és cseréltesse ki rosszul működő nyílászáróit még tél előtt!

Pontosan mivel is jár az ablakcsere?

AblakcsereAzt leszögeznénk, hogy az ablakcsere mindenképpen kosszal, porral és zajjal jár. A régi ablakokat ki kell bontani a helyükről, a körülöttük lévő részből sok törmelék fog kihullani. Ennek mennyiségét természetesen nagyban befolyásolja a régi ablakok állapota és kora. Minél régebbi az ablak, annál több törmelékre és porra lehet számítani, illetve több ablak cseréje logikusan (de nem arányosan!), több kosszal jár. A káosz mértékét az is befolyásolja, hogy mekkora a szoba, ahol cseréltetjük az ablakot. Egy kisebb szobában gyakorlatilag teljes felfordulás várható, ám ugyanez egy nagyobb helységben elveszik.

A port teljes mértékben elkerülni nem lehet, de enyhíthetjük a „károkat”. Ablakcsere előtt érdemes elpakolni az ablak közeléből, a bútorokat, és amit lehet, letakarni nylon anyaggal. Ha van belőle elég, tehetünk a padlóra is.

Ha ablakcsere előtt áll, bátran keressen minket megadott elérhetőségeinken, és munkatársaink minden kérdésére készséggel válaszolnak!

Mikor érdemes elgondolkodni az ablakcserén?

Mikor érdemes elgondolkodni az ablakcserén?Sokan szokták feltenni a kérdést, hogy mikor érdemes elgondolkodni az ablakcserén. Nos, az első és legfontosabb érv az ablakcsere mellett az, ha tizenöt-húsz éves ablakaink vannak. Ilyen régi nyílászárók ugyan is nem képesek a megfelelő légzárásra, réseiken pedig folyamatos a levegőáramlás, ami néhány hasznos következmény mellett azt is jelenti, hogy a szobánk sokkal könnyebben lehűlhet, ami a téli hónapokban fokozottan veszélyes.

A túlzott levegőáramlás és a hideg évszak kapcsolatából az is adódik, hogy fűtőerőnk bizony sokszor kárba veszhet, hiszen a meleg levegő is kibújik a réseken. Így egy profi, teljes körű ablakcsere, és hőszigetelt üvegű ablakok beszerelése után fűtésszámláink is sokkal kevésbé terhelik meg a pénztárcánkat.

Az ablakcsere mellett az esztétikum megteremtésére való igény is komoly érv lehet. A modern műanyag nyílászárók bármilyen színben és borítással elérhetőek. Akár olyan ablakokkal is felszerelhetjük otthonunkat, amikről nem állapítható meg, hogy nem tömör fából készültek.

Ha Ön is régi nyílászárói kicserélése mellett döntött, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Cégünknél rendszeres ablakcsere akció is várja Önt!

 

Ne hagyja ki az ablakcserét panellakás felújítása esetén!

A lakáspiac igencsak felélénkült az elmúlt időszakban. Ez azt jelenti, hogy nagy a kereslet és a kínálat egyaránt. Az ingatlan árak az egekbe szöktek, ami pár éve még olcsó volt, az nem ritka, hogy manapság kétszer annyit ér. A lakásvásárlás nagyon jó befektetésnek számít, és feltornázhatjuk az ingatlan értékét, ha például felújítjuk a megvásárolt vagy eladni kívánt lakást.

A panellakások felújított állapotban nagyon kelendőnek számítanak, így érdemes időt és pénzt fordítani a modernizálásra. Ablakcserével például energiatakarékosabbá, komfortosabbá és korszerűbbé tehetjük az ingatlanunkat.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat ablakcserével kapcsolatban! Amellett, hogy kiváló minőségben kínálunk különféle nyílászárókat, ügyfeleink számára az ablakcserét is elvégezzük. Kedvező árakon, rövid határidővel dolgozunk, mert tudjuk, hogy a felújítási teendők mindig határidőkhöz vannak kötve. Minél előbb elkészül az ablakcsere, annál hamarabb tapasztalható majd meg az eredménye.

Lépjen velünk kapcsolatba, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit!

 

Ablakcsere akcióval várjuk Önt!

Ablakcsere akcióval várjuk Önt!Régóta mondják a szakemberek, hogy a házakat érdemes megfelelő szigeteléssel ellátni, és lecserélni a régi nyílászárókat, mert így rengeteg energiát és pénzt spórolhatunk, illetve sokat teszünk környezetünk védelme érdekében. Ám a felújítást sokan nem engedhetik meg maguknak, hiszen nagy kiadást jelenthet. Cégünk most ablakcsere akciót hirdet!

Teljes körű szolgáltatással állunk érdeklődőink rendelkezésére, amely minden esetben az ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlattal kezdődik. Ajánlatunkat mindig próbáljuk személyre szabni, hogy ügyfelünknek a legkedvezőbb szolgáltatást nyújthassunk, ami valóban javít otthona szigetelésén. Ablakcsere akciónkkal csak jól járhat, 5 éves garanciánk is biztosíték arra, hogy minőségi termékekkel és megbízható szakemberekkel dolgozunk.

Szeretné lecserélni régi nyílászáróit, de nem szeretne sokat költeni rá? Forduljon hozzánk bizalommal az ablakcsere akció részleteiért, és vágjon bele még a következő fűtési szezon előtt!

 

Duplán szeretne spórolni? Vásároljon kedvező árú műanyag nyílászárót!

Duplán szeretne spórolni? Vásároljon kedvező árú műanyag nyílászárót! Legyen szó egy ingatlan kisebb-nagyobb átalakításáról, felújításáról, a tulajdonosok a lehető legkedvezőbb feltételekkel szeretnék beszerezni az alapanyagokat a munkálatokhoz. Nincs ez másképp egy ablak vagy ajtócserénél sem, azonban, ha Ön valóban szeretne spórolni, és nem csak a vásárláskor, hanem a fűtésszezonban is, válassza kedvező árú műanyag nyílászáróinkat!

Kedvező árú műanyag nyílászáróinkkal duplán spórolhat, ugyanis rendkívül pénztárcabarát összegért vásárolhat otthonába új ajtót, vagy ablakot, vagyis termékeinknek köszönhetően nem kell azért elhalasztania egy felújítást, mert anyagilag megterhelő lenne. A műanyag nyílászáró árak másodjára a fűtésszezonban fognak igazán megtérülni, ugyanis a vásárláskor megspórolt összeg a fogyasztás csökkenésével növekedni fog, így valósulhat meg az ajtók és ablakok dupla megtérülése.

Növelje Ön is az otthoni megtakarítást kedvező megoldásokkal, vásároljon kedvező áron műanyag nyílászárót választékunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Szakembereink várják hívását és kérdéseit!

 

Telefon: 06305759824 – E-mail cím: info@ablakvar.hu

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube