Ablakok

Ablak, ablakok, Ablakvár

Szeretné cserélni nyílászáróját lakásában? Kérjen tőlünk árajánlatot!

Ablak fő részei: tok, szárny, a szellőztetést, működtetést lehetővé tevő vasalatok, a megvilágítást biztosító üvegszerkezetek.

Az ablak szárnyainak száma szerint: Egyszárnyú ablakokat, kétszárnyú ablakokat, három-, vagy többszárnyú ablakokat. Az ablak alakja szerint:  Négyszög ablak, háromszög ablak, körablak, félköríves ablak, szegmensíves ablak, félszegmensíves ablak.

A keret anyaga szerint:  Műanyag ablak, fa ablak, alumínium ablak, Nyitásmód szerint: Nyíló ablak, fix ablak, bukó ablak, bukó-nyíló ablak, középen felnyíló ablak, tokosztott ablak, toló ablak (vízszintesen), Amerikai típusú feltolható ablak.

ablakcsereAz ablakok nyitási iránya jobbos vagy balos lehet. Az ablakok nyitásirányát a nyílás felőli oldalról határozzuk meg a szerint, melyik oldalon van a zsanér. Tehát ha az épületen belül állunk és – egy egyszárnyú ablak esetében – a zsanér jobb oldalon van, akkor az az ablak jobbos nyitásirányú. Ha az ablaknak két szárnya van és mindkét szárnya nyitható ellentétes irányba, azt az ablakot középfelnyíló ablaknak nevezzük.

Műanyag ablakok, a folyamatos fejlesztések és modern technika alapján készülnek. Lekerekített élek jellemzik az ablak esztétikai megjelenését. A korszerű anyagoknak és technológiának köszönhetően az IGLO5 és IGLO Energy műanyagablakok a legszélsőségesebb körülmények között is megállják helyüket. Az 5 és 7 légkamrás a 70-82 mm-es profilvastagságú szerkezetek kiváló stabilitással és hőszigeteltséggel rendelkeznek.

Műanyag ablakok tulajdonságai: Maximális stabilitást biztosít a kamrákban elhelyezett zárt acélmerevítés. Beépített résszellőző funkció, hibás működés gátló. Karbantartást nem igényel, egyszerű tisztítás, sima felület. Tökéletes vízelvezetés a lekerekített ferde élnek köszönhetően. Sokoldalúság, egyedi elképzelések, formák színek.

 

Csere vagy nem csere?

ablakcsere Az Ön nyílászárói kifogástalanul működnek? Valóban olyan minőséggel bírnak, mint ahogyan azt hiszi róluk? Nincs szüksége ablakcserére? Gondolja végig, valóban minden információnak a birtokában van, vagy csak nem tud róla?

Az ablakcsere szükségességét több különböző intő jelből felismerhetjük, melyeket, ha tudjuk, hogy mit kell figyelnünk, rögtön felismerhetünk a saját otthonunkban is. Az egyik legegyértelműbb jel az érthetetlenül magas számlák. Sosem értette, mitől lesznek fűtésszámlái megdöbbentően magasak, miközben Ön odafigyel a takarékos üzemeltetésre? Lehetséges, hogy ablakai nem szigetelnek megfelelően. Vizsgálja meg közelebbről őket!

Amennyiben párát észlel a két ablaktábla  közül a belsőn, az is a bejutó levegőt, illetve a huzatot jelzi. Ha csukott ablaknál is levegőmozgást észlel, szintén gyanakodhat. Mi más van még, ami árulkodó lehet? A két ablaktábla között lerakódó nagyobb mennyiségű por sem jó jel.

Ablakcserével kapcsolatban jobb, ha nem halogatja a döntést, hiszen ezekben a pillanatokban is pénzt és energiát pazarol. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje szakembereink tanácsát, segítségét!

 

Mikor döntsünk az ablakcsere mellett?

ablakcsereMinden ingatlanban eljön az idő, amikor bizonyos berendezések felújításra vagy cserére szorulnak. Sajnos a mindennapi igénybevétel miatt bútoraink, házunk bizonyos elemei, így természetesen a nyílászárók is elhasználódnak. Az ablakcsere több szempontból is időszerűvé válhat háztartásunkban.

A nyílászárók közül az ablakból van a legtöbb – szinte minden helyiség rendelkezik legalább eggyel. A rendszeres használat, az időjárás viszontagságai, például napsütés, hőmérséklet különbségek és jégeső, mind az ablakok kopásához vezet.

Az ablakcseréhez vezető legfőbb ok mégis esztétikai: a régi keret megsárgult, lepergett a festék, elkorhadt a fa. Emellett a fűtésszámla csökkentése érdekében szintén célszerű a nyílászárókat korszerűbbre cserélni. Természetesen a használatból eredő egyéb gondok is vezethetnek a csere szükségességére: legyen akár az ablakzár, vagy a keret, netán az üveg többszöri problémája.

Ha Ön is ablakcsere előtt áll, nézzen szét kínálatunkban, ahol a műanyagtól a fa ablakokig mindent megtalál! Felmerülő kérdéseivel, egyedi igényeivel bátran forduljon munkatársainkhoz!

 

Gondoskodjon műanyag ablakainak karbantartásáról!

10537079 - young woman washing windowsA műanyag ablak kitűnő választás bármely otthonba, nem csak számos praktikus tulajdonsága, hanem időtállósága miatt is. Továbbá a műanyag nyílászárók nem igényelnek komolyabb karbantartást, csupán néhány szabályt érdemes betartani a tisztítás során, amikkel növelhető az élettartam.

Annak érdekében, hogy hosszú távon megőrizzük a műanyag nyílászárók felületének fényességét, nem szabad durva felszínű szivaccsal tisztítani, mert karcolásokat eredményezhet. Kizárólag puha anyaggal tisztítsuk a műanyag keretet. Nem csak a szivacsra kell figyelni, hanem a megfelelő tisztítószer használatára is, hiszen a maró hatás szintén rongálja ablakunkat. A műanyag ablakok tömítőgumi szigetelése is idővel tönkremegy, ha nem teszünk ez ellen semmit. Érdemes akár félévente glicerines törlőkendővel áttörölni.

Amennyiben azt észleli ablakán, hogy nehezen záródik, akadozik, esetleg recseg, akkor valószínűleg komolyabb probléma lépett fel, és érdemes szakemberrel megnézetni. Ablakcsere esetén forduljon hozzánk bizalommal! Nézzen körül weboldalunkon, ahol folyamatos ablakcsere akciók várják!

 

Miért döntsön az ablakcsere mellett?

ablakcsere Arról már sokat hallhatott, hogy a korszerűtlen ablakokat miért éri meg lecserélni modern kivitelre. De mi a helyzet akkor, ha a modern verzióval mégsem teljesen elégedett, ám a garancia már nem érvényes rá? Vagy ha más kivitelezésű ablakot szeretne felszereltetni? Nos, ezekben az esetekben fordulhat hozzánk!

Sokan döntenek egy hirtelen jött kedvező ajánlat alapján, majd évekkel később, mikor már a garancia nem érvényes, szembesülnek a ténnyel, hogy az ablak, melyet több évtizedes használat reményében építtettek be, tönkrement, esztétikai értéke romlott, vagy már nem funkcionál tökéletesen. Ezért fontos nagyon, hogy ablakcsere előtt mindenképpen bizonyosodjon meg a cég által kínált nyílászárók minőségéről és kialakításáról!

Mi nem árulunk zsákbamacskát! Kedvező feltételekkel, minőségi műanyag ablakokat kínálunk, hosszútávra! Érdeklődjön munkatársainknál a részletekről, és válassza szakembereinket az ablakcsere kivitelezésére, ha a megbízhatóságot és magas színvonalat tartja elsődleges szempontoknak!

 

Előzze meg a telet!

Előzze meg a telet!Ön felkészítette már otthonát a télre? Mielőtt beköszönt az igazi hideg, érdemes olyan alapvető ellenőrzéseket végezni a lakásban, mint a fűtésrendszer karbantartása vagy a nyílászárók felülvizsgálata. Egy időben beiktatott ablakcserével sokat tehet azért, hogy kellemesebben érezze magát télen otthonában, anélkül, hogy fölöslegesen nagyobb összegeket kellene kifizetnie.

Ha ablakai már régiek, érdemes szakember segítségét és hozzáértését igénybe vennie, mert a sérült, kopott, régi nyílászárókkal már nem sokra megy, nem nyújtanak igazi védelmet és ráadásul fölösleges kiadásokat is jelentenek.

Az ablakcsere minden esetben indokolt, ha az ablakok nem zárnak jól, beengedik a huzatot, és kieresztik a meleget. A zajvédelem is ugyanolyan fontos, mint a hőszigetelés, ezt is biztosítania kell egy minőségi nyílászárónak! Amennyiben egy ablak nem szuperál tökéletesen, akkor Ön ezt szinte azonnal érzékelni fogja a fűtésszámlán is.

Ha elege van a régi nyílászáróiból, keressen minket bizalommal és bonyolítsa le minél hamarabb az ablakcserét!

 

Ablakcsere panellakásokban

Ablakcsere panellakásokbanA panellakások kapcsán mind a mai napig számos probléma merül fel, amelyek közül nem egy az energiahasználathoz kapcsolható. Azonban ezekben a típusú életterekben is van mód arra, hogy gazdaságosabbá tegyük a fűtést – az ablakcsere a megoldás!

Ugyan már sok panelházat modernizáltak, de a folyamatnak közel sincs vége. Sok épület még ma is pontosan ugyanazokkal az adottságokkal rendelkezik, mint az építéskor, nem történtek nyílászárócserék, sem egyéb szigetelési fejlesztések. Ön azonban tehet azért, hogy a saját lakásában gazdaságosabb legyen élni! A panel ablakcserében is segítséget nyújtunk!

Kiváló minőségű termékeink lehetőséget adnak arra, hogy Ön is könnyebben tudja szabályozni az energiafogyasztását, és ne az utcát kelljen fűtenie a tél folyamán. Az ablakcsere után jobb lesz a hőszigetelés, amely kellemesebb hőérzetet biztosít kisebb ráfordítás mellett.

Keressen minket bátran, hiszen az ablakcsere egy hosszú távú megoldás, amely biztosan megtérül majd! Kár lenne kihagynia a lehetőséget!

 

Bízza profi szakemberekre az ablakcserét!

Bízza profi szakemberekre az ablakcserét!Az évek múlásával mindinkább fejlődik a világunk. Új konstrukciók látnak napvilágot, innovációk jelennek meg, melyeknek legfőbb céljuk általában ugyanaz, hogy minél jobban megkönnyítsék az emberek életét, és energiahatékonyabbá, környezettudatosabbá varázsolják a világunkat. Nincs ez másként a nyílászárók esetében sem!

A nyílászárók legfőbb csoportjának az ablakok számítanak, melyek cseréje időről-időre aktuálissá válik. Vagy azért, mert a meglévő kialakítás elavult lesz, vagy azért, mert elhasználódik, esetleg, mert egy külső behatás következtében károsodik. Bármelyik eshetőség is álljon fenn, érdemes a nyílászárók cseréjét profi szakemberekre bízni!

A legideálisabb koncepció az, mikor azonos helyről tudjuk megrendelni az igényeinknek megfelelő termékeket és az ahhoz tartozó szolgáltatásokat is. Ha Ön is olyan megbízható vállalkozást keres, ahol profi szakemberek átfogó szolgáltatást kínálnak nyílászárók cseréjét illetően, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Ablakcsere tavaszra!

Ablakcsere tavaszra!Lassan beköszönt a tavasz, melegszik az idő, és elérkezik a felújítások, az ablakcserék ideje is. Aki télen azt vette észre, hogy az ablakain át kiszökik a meleg, vagy huzatosak, annak mielőbb érdemes elgondolkodnia az ablakcserén, amelyhez a legjobb választás a nem túl hideg, nem túl meleg tavasz.

A tavaszi ablakcsere sok szempontból a legelőnyösebb választás: ilyenkor már nem kell attól félni, hogy a csere ideje alatt teljesen áthűl a lakás, és nem csak mi, hanem a háziállatok és a szobanövények is megfáznak. Ideális időjárási körülmények között természetesen a ragasztók, szigetelőanyagok is gyorsabban megkötnek. Ugyanakkor, ha tavaszra időzítjük az ablakcserét, akkor hatékonyan kinn tarthatjuk majd a nyári forróságot, vagy, ha légkondicionált a lakás, akkor rengeteg energiát megspórolunk, hiszen jóval kevesebbszer fogjuk bekapcsolni a klímát.

Ablakcseréhez válassza Ön is a tavaszt, ez a legkedvezőbb évszak a feladathoz! Keressen minket bizalommal, és már idén nyáron megspórolhatja a klíma költségeit!

 

Profi munka profiktól

Profi munka profiktólBár a tél végeztével a hideg is csökken, ettől függetlenül még szükség ehet rá, hogy ablakaink jól szigeteljenek! A nyári meleg bejutásától éppúgy óvhatnak, mint hidegtől. A jó szigetelés érdekében minőségi ablakokra, nyílászárókra van szükségünk, amelyeket érdemes olyan helyről beszerezni, ahol minőségi ablakokat forgalmaznak. Az ablak beszerzése után a helyes beszerelés is fontos lehet, mind a szigetelés miatt, mind esztétika szempontból, hogy ablakainkkal ne legyen gond. Ha azt szeretnénk, hogy ablakaink megfelelő keze alatt kerüljenek a helyükre, érdemes szakemberhez fordulni, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel és képesítéssel a tökéletes munkához.

Ha profi ablakcserét szeretne, akkor forduljon hozzánk! Cégünk vállalja ablakai cseréjét Budapest területén. Elöregedett, régi ablakaival kihűti lakását, ezért érdemes minél előbb cseréhez folyamodni. Nálunk nyílászáróinak kiválasztásaiban is segítséget kaphat! Profi szakembereink megfelelő felkészültséggel biztosítják, hogy otthona megfelelő szigeteléssel legyen felszerelve, a lehető legjobb áron!

A hosszantartó minőséghez válasszanak műanyag nyílászárókat. Cégünk nagy szakértelemmel áll rendelkezésére, ha informálódni szeretne!

 

Ablakcsere okosan

Ablakcsere okosanMivel a fűtésszezonnak már vége, érdemes még a késő tavaszi időjárást kihasználni, ilyenkor még nincsen tikkasztó hőség, így nyugodtan belevághatunk egy lakásfelújításba, annak érdekében például, hogy a következő téli szezonban a szigetelésünk, nyílászáróink rendben legyenek, legfőképp energiatakarékossági szempontok miatt.

Ha télen a meleg nem elég tartós az otthonunkban, akkor érdemes belevágni egy ablakcserébe. Először is fontos a beépítés mélysége, ami régi ablakok esetében sarkalatos, hiszen az új, modern kivitelezések már nem ehhez a szabványhoz készültek. Ilyenkor el kell döntenünk, hogy az ablaknyílás melyik részébe helyezzük az új ablakot. Figyeljünk a szigetelésre is ablakcserénél, ebben az esetben a hőszigetelés vastagságát és az ablak méretét kell összehangolni. Amikor az ablakot már behelyeztük, ügyeljünk arra, hogy a párkány mérete a külső szigetelés során annak síkja alá nyúljon be, de ha erre nincs lehetőség, akkor szilikonos tömítéssel kell orvosolni a problémát.

Ne várjon az ablakcserével, vegye figyelembe a fenti szempontokat, és keressen fel bennünket, hogy otthona energiatakarékosságához hozzájárulhassunk szakértelmünkkel!

 

Ablakcsere nyáron? Igen!

Ablakcsere nyáron? Igen!Ablakcsere előtt áll? Ezt a feladatot érdemes az év olyan hónapjainak egyikére időzíteni, amikor igazán ideálisak a körülmények, így például a nyári időszakra. A festéshez hasonlóan az ablakcserét is ajánlott inkább száraz, napos időben kivitelezni. Ez nem csak azért jó, mert gyorsabban lehet haladni az ablakcsere műveletével, de a lakók számára is komfortosabb megoldás. A munkát, haladást nem hátráltatja a csapadék vagy az alacsony hőmérséklet.

Forduljon hozzánk bátran, és bízza ránk az ablakcserét nyáron is! A cserét nem érdemes halogatni, hiszen az előző nyílászáró hiányosságait azonnal kiküszöbölhetjük az új használatával. Ez rövid távon komfortosabb körülményeket, hosszú távon több előnyt is jelent. Energiát és pénzt takaríthat meg, nem beszélve a negatív tapasztalatokról!

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessen időpontot kollégáinkkal ablakcserére! Legyen új nyílászárója még ezen a nyáron, és sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát a későbbiekben!

 

Lecserélné régi, elhasználódott nyílászáróit? Tegye meg még a tél beállta előtt!

Lecserélné régi, elhasználódott nyílászáróit? Tegye meg még a tél beállta előtt!Ugyan már itt az ősz, de ez az időszak még kedvez a kisebb-nagyobb ház körüli munkáknak, átépítéseknek. Ilyenkor az ingatlantulajdonosok többsége már a télre készíti fel otthonát, ezért ellenőrzik a szigetelést, és az ajtók, ablakok állapotát. Ha azt tapasztaljuk, hogy ablakaink megvetemedtek, emiatt a keretek mellett szinte besüvít a hideg levegő, ne habozzunk, cseréltessük le nyílászáróinkat még a fagy beállta előtt!

Nagyon fontos, hogy a rossz állapotú ablakoktól megszabaduljunk, hiszen a nyílászárók jelentős mértékben befolyásolják a háztartás fűtési költségeit! Ha nem akarunk mélyen a pénztárcánkba nyúlni a téli hónapokban, mindenképp szakítsunk időt még az ősszel az ablakcserére!

Kínálatunkban Ön is megtalálhatja a minőségi nyílászárókat az ablakcseréhez. Ha minket választ, jelentős összegeket megspórolhat a fűtésszámláján! Köszöntse a telet már az új nyílászárókkal, cseréltesse ablakait minél hamarabb!

 

Mikor válik sürgetővé az ablakok cseréje?

Mikor válik sürgetővé az ablakok cseréje?Ha az ingatlantulajdonosok magas fűtésszámlájukkal szembesülnek, a bosszankodás után azonnal az okokat kezdik el keresni, ilyenkor sokakban merül fel a gyanú a ház szigetelésével kapcsolatban. Valójában koránt sem biztos, hogy az épület szigetelésével van a probléma, lehetséges, hogy az ablakokkal!

Az emberek többsége elsőre soha sem az ablakcserére gondol, hanem a szigetelés felújíttatására, pedig csakis akkor válik rendeltetésszerűvé a ház szigetelése, ha a nyílászárók is rendben vannak, ellenkező esetben csak reménykedhet az alacsony téli fogyasztásban! Amikor azt tapasztalja Ön is, hogy jóval magasabb a fűtésszámlája, mint amennyit valójában fogyaszt, először mindig a nyílászárókat vizsgálja meg, főleg abban az esetben, ha nemrég történt meg a szigetelés felújítása, így csakis az ablakcsere lehet a megoldás!

Ha problémát észlel, ellenőriztesse szakemberrel nyílászáróit, keressen minket bizalommal ablakcsere kapcsán! A felújításhoz szerezze be kínálatunkból a minőségi nyílászárókat!

 

Előkészületek és a folyamat: a nyílászáró csere lépésről-lépésre

Előkészületek és a folyamat: a nyílászáró csere lépésről-lépésreAblakcserére készül? Egy ilyen dolog általában nem vesz igénybe egy napnál több időt, de maguk a megrendelők is sokat segíthetnek, ha megteszik a megfelelő előkészületeket. Mit érdemes elintézni, mielőtt megérkeznek a kivitelezők a nyílászáró cseréhez?

Mindenképpen portalanítsuk a nyílászárókat, tisztítsuk meg az ablakokat és az ablakkereteket. A helyiségben csináljunk akkora szabat teret, amekkorát csak tudunk, a bútorokat, elektromos eszközöket pedig takarjuk le. Készüljünk arra is, hogy az ablak bontása és az új nyílászárók behelyezése, rögzítése jár majd némi kosszal, törmelékkel, amit el kell tüntetni. Természetesen a keletkező szemét eltakarítása nem a megrendelő dolga.

Előzetes felmérést követően a kereteket már lemérték, a nyílászárókat ennek megfelelően méretezték. A megérkező szakemberek a szükséges eszközökkel felszerelkezve még egyszer ellenőrző méréseket végeznek, majd kiveszik a régi ablakokat, előkészítik a helyüket az új nyílászárók számára. A rögzítést követően a purhab teljes száradására 24 órát kell számolni, ezután pedig használatba vehetők az új ablakok.

 

Jó befektetés? Az ablakcsere árakról röviden

Az ablakok épsége és minősége mérhetetlenül fontos ahhoz, hogy energiatakarékos otthont tudjunk fenntartani. Nem mindegy, hogy mennyi energiát fogyasztunk, hogyan és mennyiért. Egyrészt hatással vagyunk a környezetünkre, az energiafogyasztással befolyásoljuk a bolygó energiakészleteinek állapotát is. Másrészt szűkebb környezetünket is meghatározzuk, nem mindegy, hogy mennyit fizetünk egy fűtéssel, világítással töltött hónap után.

Az új nyílászárók ennek megfelelően mindenképpen jó befektetést jelentenek, az ablakcsere ára behozza a ráfordított összegeket. Mindenképpen jobban járunk egy  új ablakkal, melynek összege rövid időn belül megtérül.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön elérhetőségeinken az ablakcsere árakról, a cserével kapcsolatos szolgáltatásunk részleteiről! Csapatunk szaktanácsadással, felméréssel és beépítéssel is segíti ügyfeleit, így az ablakcsere folyamatában az első lépéstől az utolsóig mindent felügyelünk a tökéletes eredmény érdekében!

A profi és minőségi munkáért válasszon minket!

 

Miért bízza profikra a panel ablakcserét?

Miért bízza profikra a panel ablakcserét?Már javában zajlik az ablakcserék időszaka, és ez nemcsak a kertes, családi házakat érintheti, hanem a nagyobb társasházak vagy a panelépületek lakóit is. Utóbbiak esetében igencsak bonyolult, körülményes munkálatokkal is szükséges számolniuk az ingatlantulajdonosoknak, ezért elengedhetetlen, hogy a panel ablakcseréhez profi szakértőket kérjenek fel.

Egy ablakcsere már önmagában problémákat okozhat, főleg azoknak, akik laikusként kezdenek bele a munkálatokba. Ez a panel ablakcsere esetében sokkal bonyolultabb, elég csak abba az egyetlen tényezőbe belegondolni, ha az ügyfél nem az elsőn, hanem az ötödik vagy akár a kilencedik emeleten lakik. A szakembernek nemcsak az állóképessége megfelelő a panel ablakcseréhez, hanem a szaktudása és a munkaeszközei is, így mind ezeknek köszönhetően rövid időn belül a helyükre kerülhetnek az új nyílászárók.

Ha Önnek is szüksége lenne ablakcserére, de a panel program várat magára, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, hogy az idei hőségben már sokkal komfortosabb körülmények várják otthonában!

 

Milyen tényezők befolyásolják a műanyag nyílászáró árakat?

Milyen tényezők befolyásolják a műanyag nyílászáró árakat? Ha az emberek építkezésre, vagy felújításra adják a fejüket, és műanyag nyílászárókat szeretnének vásárolni, akkor tapasztalhatják, hogy az ablakok és az ajtók különböző árkategóriát képviselnek. Sokakban ez a különbözőség kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogy valójában milyen tényezők határozzák meg a műanyag nyílászárók árait?

A műanyag nyílászáró árakat elsősorban a termékek üvegvastagsága határozza meg. Értelemszerűen minél több rétegű az ablak-, vagy ajtóüveg, annál magasabb árkategóriába tartozik, azonban ezen termékek megvásárlásával csakis Ön járhat jól, ugyanis így garantált az energiatakarékosság az otthonában, ennek köszönhetően rövid időn belül megtérülhet a műanyag nyílászárók ára.

A vételárat az üvegvastagságon kívül a működés és a méret is meghatározza. A fix, kisebb méretű műanyag nyílászárók már rendkívül pénztárcabarát árakon is elérhetőek, de egyre több gyártónak vált célkitűzésévé, hogy a korszerű, több funkciós nyílászárókat is bárki meg tudja vásárolni, ezért kedvező áron kínálják termékeiket.

Ha további információkat szeretne megtudni a műanyag nyílászárók árairól, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Ablakcsere akciónk keretein belül bárki számára elérhető az élhető otthon!

Ablakcsere akciónk keretein belül bárki számára elérhető az élhető otthon! Manapság a növekvő energiaárak mellett természetes, hogy az ingatlantulajdonosok arra törekednek, hogy ebből semmit se érezzenek meg, ezért tudatosan az energia hatékony otthon kialakítását szorgalmazzák. Azok, akik már egy kicsit is utána érdeklődtek az ezzel kapcsolatos átalakításoknak, folyamatoknak, tisztában vannak azzal, hogy hatalmas feladat előtt állnak, és igazából csak lépésről-lépésre lehet haladni. Az első mozzanatok között mindenképp az ablakcserével érdemes foglalkozni, ugyanis a nyílászárók állapota jelentős mértékben befolyásolja az adott ingatlan energiahatékonyságát. Ha Ön kedvező feltételek keretein belül élne a lehetőséggel, válassza ablakcsere akciónkat!

Tudjuk, hogy egy energia hatékony otthon kialakítása milyen kiadásokkal jár. Azzal szeretnénk hozzájárulni a költségek csökkentéséhez, hogy a megfelelő nyílászárókat ablakcsere akció keretein belül biztosítjuk. Így az első lépést könnyedén, költséghatékonyan kivitelezheti vállalkozásunkkal.

Ablakcsere akciónknak köszönhetően szinte azonnal érezni fogja a fogyasztás csökkenését, így hamar megtérülhetnek az átalakítással járó költségek. Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, keressen bennünket bizalommal, és vegye igénybe ablakcsere akciónkat!

 

Ablakfajták:

 • FIX ABLAK
 • KÉTRÉSZES FIX ABLAK
 • HÁROMRÉSZES FIX ABLAK
 • EGYSZÁRNYÚ ABLAK bukó
 • EGYSZÁRNYÚ ABLAK bukó-nyíló
 • KÉTSZÁRNYÚ ABLAK középen felnyíló + bukó-nyíló
 • KÉTSZÁRNYÚ ABLAK tokosztós bukó-nyíló + bukó-nyíló
 • KÉTRÉSZES ABLAK – fix + bukó-nyíló szárny
 • HÁROMSZÁRNYÚ ABLAK – bukó-nyíló + középen felnyíló
 • HÁROMRÉSZES ABLAK – fix + bukó-nyíló + fix
 • HÁROMRÉSZES ABLAK – bukó-nyíló szárny + fix + nyíló szárny
 • VÍZSZINTESEN OSZTOTT ABLAK – alul: bukó-nyíló – felül: bukó
 • VÍZSZINTESEN OSZTOTT ABLAK – alul: bukó-nyíló – felül: fix
 • HÁROMRÉSHÁROMRÉSZES ABLAK – alul: középen felnyíló + bukó-nyíló, felül: fix
 • KÉTRÉSZES ERKÉLYAJTÓ -alul: bukó-nyíló ajtó, felül fix ablak
 • KÉTRÉSZES ERKÉLYAJTÓ -alul: bukó-nyíló ajtó, felül: bukó ablak
 • EGYSZÁRNYÚ ERKÉLYAJTÓ – bukó-nyíló
 • KÉTSZÁRNYÚ ERKÉLYAJTÓ bukó-nyíló + nyíló
 • HÁROMRÉSZES ERKÉLYAJTÓ – alul: középen felnyíló + bukó-nyíló
 • KÉTRÉSZES ERKÉLYAJTÓ – fix + bukó-nyíló
 • TOLÓ-BUKÓ erkélyajtó
 • ALUPLAST IDEAL 4000 profil rendszer.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube