Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

DEKOR-BELTERI-AJTOK-MOD (Letölthető PDF)

Beltéri ajtók 1Az Ablakvár a kültéri nyílászárók mellet forgalmaz kivalló minőségű beltéri ajtókat és nyílászárókat is. Cégünk vállalja a forgalmazott beltéri ajtók szállítását, szakszerű beépítését is külön ajánlat alapján. Szabvány méretű Dekor fóliás beltéri ajtók, 6 féle színben.

Nyílászáróinkat kiváló minőségben tudjuk ügyfeleink számára értékesíteni, szállítani és beépíteni. Minden termékünkre jótállást, a beépítésre, pedig 1 év teljes körű garanciát vállalunk! Termékeink között minőségi ajtó, ablak, valamint redőnyök és árnyékolástechnikai termékek széles választéka áll ügyfeleink rendelkezésére.

Beltéri dekor ajtó 2Beltéri ajtóink állítható tokkal, dekor fóliás kivitelben, többféle választható színben készülnek. Számos üvegezési lehetőség áll megrendelőink rendelkezésére, míg a teli ajtók nagy része raktárról kérhető.

A beltéri ajtók beépítését a belső munkálatok befejeztével, festés-burkolás után ajánljuk. A dekor fóliás beltéri ajtók 6 féle színben, magyar szabvány szerinti méretekben 10-12cm-es és 12-14 cm-es falvastagsághoz alkalmas utólag szerelhető tokkal rendelkeznek. A dekor fóliás beltéri ajtóink kiválóan alkalmas az új építésű családi házakhoz illetve abban az esetben, ha fal nyílásméretek kialakíthatóak a szabvány méretekre.

A magyar szabvány szerinti falnyílás méretek: szélesség: 75/90/100 cm magasság: 210 cm.

Színek: Juhar/Bükk/Calvados/Dió/Makasar/Wenge. A dekor beltéri ajtó rövid szállítási határidővel (1-2 hét) rendelhetőek. Egyedi kiegészítőkkel (3-4 hét).

 

Lakberendezési kisokos – A műanyag beltéri ajtók előnyei

Lakberendezési kisokosA műanyag évek óta szolgálja az emberek kényelmét. Legfőbb előnye, hogy kedvező feltételek mellett előállítható, így a belőle készült eszközök is optimális áron beszerezhetőek. De emellett számtalan pozitív tulajdonsága van, ami miatt a nyílászárók világában is népszerűségnek örvend.

A műanyag beltéri ajtók, amellett, hogy szinte bármilyen kivitelben fellelhetőek, tehát teljes mértékben egyedi ízlésre szabhatóak, könnyen tisztán tarthatóak és karbantartásuk is egyszerű folyamat. Továbbá híresek hőszigetelési tulajdonságaikról, és hangszigetelt kivitelben is rendelhetőek, így nem csak otthonába, de akár irodájába is tökéletes választást nyújtanak.

Ha Ön jobban vonzódik a természetes megjelenéshez, akkor is van választási lehetőség, hiszen fa utánzatú kivitelben is beszerezhető műanyag beltéri ajtó. Legyen szó tehát bármilyen kialakításról, a műanyag beltéri ajtó megbízható választást kínál! Forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi kivitelben szeretne műanyag beltéri ajtót!

 

Miért jó még a műanyag beltéri ajtó?

műanyag beltéri ajtóOlyan megoldást keres otthonába, amit könnyű tisztán tartani? Fontos a külcsín is, nem csak a praktikum? Akkor válassza bátran a műanyag beltéri ajtót!

A műanyag beltéri ajtók remek megoldásnak bizonyulnak az olyan lakásokban, ahol kisgyermek vagy háziállat is van, hiszen egyetlen mozdulattal letörölhető róluk az esetleges szennyeződés. Jól záródó, könnyű konstrukciók, amelyek remekül megfelelnek a modern igényeknek. Mivel dekor fóliás kivitelezést biztosítunk, így nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg a műanyag beltéri ajtó megtörné az enteriőr egységét – Ön döntheti el, hogy melyik színt szeretné viszontlátni otthonában a választékunkból!

A minőség mellett fontos a jó ár is? Akkor ismét csak a műanyag beltéri ajtó az, amelyet bátran ajánlunk Önnek, hiszen noha változatos lehetőségeket rejt magában ez a típus, mégis elérhető áron juthat hozzá!

Keressen minket Ön is bizalommal, ha szeretné kihasználni a műanyag beltéri ajtók előnyeit otthonában – megéri tőlünk rendelni!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube