Redőnyök

Ablakvár redőnyök

 Redőnnyel védené a fénytől szobáit? Kérjen árajánlatot és mi segítünk!

Redőny választék:

  • Külső tokos műanyag/ alumínium redőny.
  • Ráépítő tokos műanyag/ alumínium redőny.
  • Külső tokos kombinált/ szúnyoghálóval ellátott/ műanyag/ alumínium redőny.
  • Ráépítő tokos kombinált/ szúnyoghálóval ellátott/ műanyag/ alumínium redőny.

 

Redőnyök felszerelése:

A redőnyök időbeni elhelyezése változó. A belső, ráépíthető tokos redőnyöket a nyílászárókkal egy időben kell elhelyezni. Az ablak elé épített vakolható külső tokos redőnyöket a nyílászáró beépítés után, de a külső vakolás előtt ajánlott felszerelni.

 

Külső tokos redőnyök:

Elhelyezése a komplett külső vakolás után történik. Ablakcsere utáni helyreállításra fel vagyunk készülve az ablakcserével járó falsérülések kijavítására is.

Többféle technológiával dolgozunk, ezért szinte minden fajta faltípushoz és falkialakításhoz a legideálisabb helyreállítási módot alkalmazzuk.

 

Külső tokos alumínium redőny:

kulso-tokos-aluminiumA redőny rejtett ütközővel ellátott.
Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is.
A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja.

A redőnytok választható vakolható változatban is.

A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet.

 

Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja.

 

Külső tokos ÚJ típusú műanyag redőnyök:

kulso-tokos-ujRedőny típusok közül szinte a legkeresettebb.

A tok Lindab horganyzott lemezes és alumínium tokvéges, tengely csapágyon gördül a kefés lefutó sín lehet műanyag és alumínium.

A redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

A redőnytok választható vakolható változatban is. A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

 

Külső vakolható típusú redőnyök:

kulso-vakolhatoVakolható redőny rendszerek, melyek rejtve maradnak az épület homlokzatán.

A falazattal együtt szigetelhetők és vakolhatók, színezhetők. 2 fajta kivitelben Lindab horganyzott, illetve alu tokos kivitelben készül,

Alu pofával csapágyazott tengellyel, tetszés szerint választható kivitelben az előzőekben felsoroltak alapján gurtnis, vagy motoros esetleg kurblis változatban is.

Beépített rolós szúnyogháló szintén rendelhető. Ablakcserék során ill. új ingatlan építésénél lépcsős áthidalók beépítésével vagy ablaktoldók alkalmazásával célszerű a tervezés időszakában méretezésüket egyeztetni. Beépítése a nyílászáró

beépítése után, a vakolás előtt.

 

Belső tokos redőny:

belso-tokosElőnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, a nyílászárókkal együtt építjük be.

A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül.

A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

Műanyag és alumínium lamellás kivitelben is rendelhető illetve a redőny lefutó is megválasztható kefézett műanyag láb vagy alumínium.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube