Fa ablakok

Fa Ablakok!

 Fa ablakok 1Amennyiben Ön a természetes alapanyagokat kedveli, válasszon fa nyílászárókat lakásába!

A fa, mint ajtó, ablak alapanyag több évszázados múltra tekint vissza. E hagyományt ötvözve a mai kor műszaki ismereteivel, a rendelkezésre álló korszerű segédanyagokkal és technológiával készülnek.

Fa nyílászáróink rétegragasztott tömbösített borovi fenyőből, készülnek, vetemedés mentes hosztotoldott kivitelben. Igény esetén válogatott toldás mentes anyagból is készülhetnek. Fa nyílászáróink minden esetben, 3 rétegben gyárilag felületkezet kivitelben készülnek. 18 féle MILESI szín választható minta alapján.

 

Miért éppen fa ablak?

Amikor ablakcserére kerül a sor, érdemes elgondolkodni azon, milyen típusú nyílászáró illik legjobban az elképzeléseinkhez, igényeinkhez, hiszen ez nem biztos, hogy éppen olyan, mint ami eredetileg a lakás része. Az ablakcsere lehetőséget ad arra, hogy sokkal személyre szabottabb nyílászáróink legyenek.

De miért jó a fa ablakok használata?

A fa ablakok látványa természet közeli élményt nyújt és a legtöbb lakás berendezéséhez illő megjelenést biztosít. Mindemellett az elegancia sem elvetendő szempont, de akár a praktikumot is fel lehet sorolni a listán, hiszen hosszútávon is sokkal kevésbé hajlamosak elszíneződésre, mint műanyag társaik. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor gondoljon csak arra, hogy a fa ablakok mennyi különféle lehetőséget tartogatnak Önnek a design terén!

Amennyiben az ablakcsere során fa ablakot építtet be, minden bizonnyal nem fogja megbánni döntését! Keressen minket bizalommal és éljen ajánlatunkkal bátran, hogy Ön is büszke lehessen új fa nyílászáróira!

Fa ablak

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube