Blogger
Flickr

Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

KBE greenline

KBE greenlineÖkológiai valamint gazdaságossági szempontból a műanyag ablakok előnye a PVC alapanyag újrahasznosíthatóságában rejlik. A globális nyersanyaghiány miatt okosan kell gazdálkodnunk korláto­zott természeti erőforrásainkkal – környezetünk védelmében. A 70 mm – ablakrend­szerünkkel kifejezzük az újrahasznosítható alapanyagok alkalmazásába vetett hitünket.

 

Biztos befektetés a jövőbe
-70 mm szélességű ablakrendszer
-láthatatlan, rejtett, stabil merevítő mag
-kedvezőbb hegeszthetőségű profilok, erősebb sarokkapcsolódás
-megnövelt ablakmerevség, és kisebb pro­fildeformációs lehetőség
-magas hő-, és hangszigetelés
-az alkalmazott innovatív technológiának köszönhető minimális CO2 kibocsátás és kisebb energiafelhasználás
-a Greenline koncepció folytatása – természetkímélő ólommentes cink-kalcium stabilizátorok alkalmazása

 

ALUPLAST IDEAL4000

ALUPLAST IDEAL4000Az Ideal család átgondolt technológia alapján készül. Azon kívül, hogy az IDEAL 4000 rendszer megfelel a legszigorúbb hő-védő normáknak, modern külsővel rendelkezik, amely követi a piacon lévő legújabb trendeket. Lekerekített vonalak jellemzik az ablak modern és esztétikus külsejét.

Ideal 4000 Round line egy klasszikusabb megoldás az ötkamrás profilok szegmensében, mely megfelel azon vevők igényeinek, akik esztétikumot értékelik. Különlegesség, hogy a keret és szárny magasságának 5 mm-es csökkentése nagyobb üvegfelületet biztosít.

Szerkezet: Aluplast Ideal 4000 Németországból szállított hőhídmentes öt légkamrás, 70 mm-es műanyag ablak profilrendszer, kívül sarkos vagy domború szárnyprofillal, RAL 9016 standard fehér színben, horganyzott idomacél merevítéssel két sorban körbefutó, nagy rugalmasságú EPDM tömítéssel, kívül-belül fekete (színes szerkezeteknél) vagy világosszürke színben.

Vasalat: osztrák gyártmányú MACO több ponton záródó biztonsági vasalattal, hibásműködtetés-gátlóval, vasalati résszellőzéssel.

Üveg: K(U)=1,0 4/16/4 TOP-Glas üvegezéssel.

Előnyei:

 • Hosszú élettartam
 • Egyszerű tisztítás, sima felület
 • Karbantartást nem igényel
 • Sokoldalú felhasználhatóság, egyedi elképzelések, formák, színek
 • Tökéletes vízelvezetés a lekerekítet ferde élnek köszönhetően
 • Lekerekített vonalak, jellemzik az ablak modern, és esztétikus külsejét
 • környezetbarát, újrahasznosítható tulajdonság

 

ALUPLAST IDEAL7000

ALUPLAST IDEAL7000A hatkamrás rendszernek és a 80 mm profilszélességnek köszönhető, hogy a profilok kitűnő statikai, hő és hangszigetelési paraméterekkel rendelkeznek. Ez a rendszer megfelel a legszigorúbb technológiai normáknak, és mindemellett modern designt tükröz.

Szerkezet: Aluplast Ideal 7000 Németországból szállított hőhídmentes hat légkamrás, 80 mm-es műanyag ablak profilrendszer, kívül sarkos vagy domború szárnyprofillal, RAL 9016 standard fehér színben, horganyzott idomacél merevítéssel két sorban körbefutó, nagy rugalmasságú EPDM tömítéssel, kívül-belül fekete (színes szerkezeteknél) vagy világosszürke színben.

Vasalat: osztrák gyártmányú MACO több ponton záródó biztonsági vasalattal, hibásműködtetés-gátlóval, vasalati résszellőzéssel.

Üveg: K(U)=1,0 4/16/4 TOP-Glas üvegezéssel.

Előnyei:

 • Hosszú élettartam
 • Egyszerű tisztítás, sima felület
 • Karbantartást nem igényel
 • Sokoldalú felhasználhatóság, egyedi elképzelések, formák, színek
 • Tökéletes vízelvezetés a lekerekített ferde élnek köszönhetően
 • Lekerekített vonalak, jellemzik az ablak modern, és esztétikus külsejét
 • környezetbarát, újrahasznosítható tulajdonság

 

Nyisson a világra az Ablakvárral!

Nyisson a világra az Ablakvárral!Közeleg a tél, de lakásában nincs megfelelően szigetelt nyílászáró? Bosszantják az ablakokon keletkezett régi sérülések? Szeretné elintézni az ablakcserét még az esős idő beköszönte előtt?

Ősz végén, tél elején elindul a fűtésszezon, ezzel együtt pedig a gázszámlák összege is az egekbe szökik. A régi, kopott nyílászárók nem biztosítanak elég védelmet a zimankó ellen. Ám a megfelelően kiválasztott műanyag ablakkal elkerülhető, hogy a nyílászárók résein kimenjen a meleg, a modern hőszigetelési technikának köszönhetően. Ne hagyja, hogy a hővel együtt pénze is az utcára szökjön!

Spóroljon velünk!

Vállaljuk műanyag ablakok cseréjét és beépítését! Az ügymenet során mi mindig arra törekszünk, hogy a folyamat gördülékenyen menjen, és a precíz munka után ügyfeleink elégedettek legyenek.

Tervezzen előre, és tegye meg a hideggel szembeni óvintézkedéseket már most, válasszon műanyag ablakokat otthonába! A részletekkel kapcsolatban tájékozódjon weboldalunkon, vagy forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz!

 

Miért válassza a műanyag nyílászárókat?

Miért válassza a műanyag nyílászárókat?Tudta, hogy ha lecserélteti régi, elöregedett nyílászáróit, azzal rengeteget megspórolhat a közmű költségeken? A modern műanyag nyílászárók ugyanis nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Nyáron hatékonyan kint tartják a forróságot, télen pedig kevesebb hőveszteséggel kell számolnunk, mint egy régebbi, nem megfelelően szigetelő nyílászáró esetében.

A műanyag nyílászárók a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek a piacon. Nem csak a beszerzési, hanem a beépítési költségük is alacsony, ezen kívül minimális a karbantartási igényük. A műanyag nyílászárók hosszú távon is jó befektetést nyújtanak, hiszen rendkívül jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak, míg például a fa nyílászárók rendszeres lazúrozásra és lakkozásra szorulnak. A műanyag nyílászárók hangszigetelésben is kiválóak, jelentősen csökkentik a beszűrődő zaj mértékét, kellemesebbé téve az otthoni pihenést.

Válassza Ön is a műanyag nyílászárókat, és élvezze ki a velük járó előnyöket!  Cégünk kedvező áron vállalja az ablakcserét Budapesten! Kérje egyéni, személyre szabott árajánlatunkat!

 

A műanyag ablaknak nem csak az ára vonzó!

A műanyag ablaknak nem csak az ára vonzó!A műanyag ablakokat egyre többen választják, és a döntés nem megalapozatlan, hiszen a műanyag nyílászárók valóban magas minőséget képviselnek.

A műanyagból készült ablakok mellett szóló legnyomósabb érv nem más, mint az ár. A műanyag ablak árak mindig is nagyon kedvezőek voltak, így azok számára is kiváló megoldást nyújtanak, akiknek fontos a minőség, ám nem szeretnének túl nagy kiadást.

A fa nyílászárókkal szemben ráadásul számos előnnyel bírnak a műanyag változatok. A műanyag ablakokat nem kell olyan gondosan ápolni, ritkán kell karbantartani őket, és tisztántartásuk is egyszerű, nem árt nekik az UV sugárzás és a nedvesség sem. Emellett sokoldalúak, változatos megjelenéssel bírnak és hosszú életűek. Egy ilyen ablakkal a lakás is komfortosabbá válik, nem okoz gondot a kifogástalan hőszigetelés, a tökéletes zajszigetelés.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg az általunk biztosított lehetőségeket! Színvonalas kivitelezés és kedvező műanyag ablak árak várják nálunk!

 

Ablakcsere műanyag ablakoknál

Ablakcsere műanyag ablakoknálAz ablakokat újakra cserélni sajnos drága felújítást jelent, ezért sokan halogatják, nem vesznek tudomást az ablakcsere szükségességéről. Mégis érdemes belevágni, hiszen az új ablakok ára megtérül! Műanyag nyílászárókra cserélné régi, rosszul funkcionáló, sérült nyílászáróit? A műanyag ablakcserével kapcsolatosan számos kérdés merül fel a tulajdonosokban.

Eléggé megbízható, felelősségteljes választás fa nyílászárók helyett műanyag ablakokat használni? A hőkamerás vizsgálatok segítségével meggyőződhetünk arról, hogy egy műanyag nyílászáró szigetelése kifogástalan. Egy régi, megvetemedett ablakénál mindenképpen jobb, de önmagában is képes a felé támasztott elvárásoknak megfelelni!

Az ablakcsere után rövidesen megtapasztalhatjuk a felújítással járó előnyöket. A nyílászárók keretei körül nem süvít be a szél, az új, modern ablaküveg nem hűl le, nem rontja a komfortérzetet hidegsugárzással, alacsonyabb hőmérsékleten is kellemes a szobában tartózkodni.

Ablakcserével kapcsolatban lenne kérdése? Keressen minket bizalommal!

 

Kedvező műanyag nyílászáró árak? Jó helyen jár!

Kedvező műanyag nyílászáró árak? Jó helyen jár! Amikor az emberek elhatározzák, hogy lecserélik nyílászáróikat, a végső befolyásoló tényező a vétel során biztos, hogy a termék ára lesz, hiszen mindenki a legelőnyösebb üzletet szeretné megkötni e téren. Ha Ön is ablak- vagy ajtócsere előtt áll, és új nyílászárókra van szüksége, ráadásul pénztárcabarát árakon, fedezze fel választékunkat!

Mivel fontosak számunkra a vevők, továbbá a legkedvezőbb szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek, a nálunk kapható műanyag nyílászárók árai rendkívül kedvezőek, így mindenki számára elérhetővé tudjuk tenni a minőséget az ablakok, ajtók terén.

Természetesen a műanyag nyílászárók árát sok tényező befolyásolhatja, például méretük, szerkezetük, ezért mielőtt a vásárlás mellett döntene, érdemes kutatómunkát végeznie termékeink között, ezáltal a költségek is kiszámíthatóbbak, vagyis semmilyen váratlan kiadás nem érheti.

Ha kifogástalan termékeket és kedvező műanyag nyílászáró árakat keres, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Facebook

Twitter

YouTube