Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

Iglo5

GL SYSTEM rendszer – 5 kamrás, 70 mm beépítési mélység, kétszeres külső-belső EPDM gumitömítéssel. A DRUTEX S.A. által tervezett meleg profilú GL SYSTEM azon megrendelőinknek készült, akik nagy hangsúlyt fektetnek a stílusra és modernitásra.

5 kamrás profil, mely megfelelő tömítéssel gondoskodik a stabilitásról és tökéletes hőszigetelésről, melynek hőtechnikai értéke Uw=0,95 W/m2K. A GL SYSTEM ablakai különböző típusokkal állnak rendelkezésükre, és a lekerekített vonalak megfelelnek a legaktuálisabb divatnak. A GL SYSTEM lehetővé teszi, hogy olyan ablakokat kínáljunk ügyfeleinknek, melyek a kifinomult megjelenés mellett egyszerre valósítják meg a funkcionalitást és a kiváló minőséget.

A klasszikus formák kedvelői számára elkészült az IGLO 5 paramétereivel megegyező IGLO 5 CLASSIC.

Üveg: 

Alap ajánlatunkban minden IGLO 5 és IGLO 5 CLASSIC ablak kétrétegű kompozit üvegezéssel ellátott. Változó üvegbefogadó képesség 36 mm-ig.

Alap üvegezése argon gázzal töltött, 4/16 Ar/4Low-e mm rétegrenddel biztosítja a megfelelő hőszigetelést. Az alap üvegezésű profil megnövelt hőszigetelő képességű, hőtechnikai értéke Ug=0,9 W/m2 K az EN-674 szabványnak megfelelően.

Biztos befektetés a jövőbe

 • Elegáns és modern kialakítás a GL SYSTEM profiljainak köszönhetően.
 • 5 kamrás profil – megfelelő hőszigetelést és zajcsillapítást, továbbá tökéletes stabilitást biztosít: a profilon belüli kamrarendszer, a tömítések és hőszigetelt ablakszárnyak jelentősen csökkentik a hőveszteséget.
 • Esztétikus és láthatatlan ablakszárny tömítések.
 • Minden típusú ablakpanelba beépíthető; 24 mm, 28 mm, 32 mm-es keretvastagság
 • Az ablakszárnyon lévő, profilba kapaszkodó zár elemek 13 mm-es mélységben záródnak, így megfelelő védelmet biztosítva.
 • Speciális csatornákba beépített különleges formájú EPDM gumitömítés és csapok biztosítják a megfelelő szigetelést és hosszú élettartamot.
 • Acél merevítés az ablak keretben és szárnyban növeli a stabilitást, ami különösen fontos a nagy építkezéseknél.
 • Széles színválaszték – 43 Renolit szín.
 • Nagyszerű hőszigetelő képesség.

 

Iglo Energy

Az új IGLO ENERGY ablakok úgy lettek tervezve, hogy a legnagyobb elégedettséggel töltsék el megrendelőinket, mikor energiagazdálkodásra kerül sor.

Modern designnal és technikai fejlettséggel válaszol a szigorú piaci követelményekre.

Az IGLO ENERGY-t a legalacsonyabb hőtechnikai értéke különbözteti meg: Uw=0,6 W/m2 K*. Ez az érték kiváló az energia-hatékony ablakok között és bizonyítja az új termék nagyszerű szigetelési képességeit. A profil innovatív tömítési rendszerrel rendelkezik, mely csak a DRUTEX S.A. kínálatában elérhető, ami nagyszerű energia-hatékonyságot garantál így. Ebben a típusban ez az első olyan megoldás, melynek középtömítése habosított EPDM gumiból készül.

Üveg: 

 • Alap ajánlatunk háromrétegű üvegezést tartalmaz.
 • Választható két-, három- (4/18 Ar/4/18 Ar/4 Ug=0,5 W/m2K) argon gázzal, vagy négy rétegű kripton gázzal töltött (Ug=0,3 W/m2K) üvegezéssel is, 48 mm-es üvegvastagságig.

Előnyei:

 • Az időtlen design, kiemelkedő esztétika, a legmagasabb szintű funkcionalitás és a mind közül leginnovatívabb megoldások az energia hatékonyság terén az alkotó elemei az IGLO ENERGY ablakoknak.
 • Az IGLO ENERGY  egy 7 kamrás GL System profil rendszer, amely beépítési mélysége 93 mm. Igényes, lekerekített formavilága egy elegáns és modern megjelenést ad a profilnak.
 • Az ablakot megkülönbözteti a kiváló hőszigetelő képessége. Ideális energiatakarékos és passzívházakhoz egyaránt.
  Hőtechnikai értékei a következők:

  • üvegszálas megerősítéssel: Uw=0,6 W/m2 K*
  • acél merevítéssel: Uw=0,79 W/m2 K*
  • a tok: Uf=0,9W/m2 K
 • Acél vagy üvegszálas merevítés a profilban megnövelt szilárdságot, stabilitást és
 • Tökéletes zajcsökkentési érték: Rw=37-46 dB
 • Az IGLO ENERGY profil rendszer innovációja és egyedisége a modern tömítési megoldásban rejlik. Az IGLO ENERGY háromszoros tömítéssel rendelkezik. A közép-profil külső és belső oldalán elhelyezett EPDM tömítéseken kívül egy további habosított EPDM gumi középtömítést alkalmaztunk, amely tovább csökkenti a profil hőtechnikai értékét. Az új tömítés kizárólag a DRUTEX S.A. kínálatában elérhető. A DRUTEX S.A. által szabadalmaztatott világelső megoldás.
 • Háromrétegű üvegezés – kitűnő hőtechnikai értékekkel teszi lehetővé különböző ablakkompozíciók létrehozását.
 • Modern MACO MULTI MATIC KS vasalat két biztonsági iS (intelligente Sicherheit – intelligens védelem) pánttal a behatolások megakadályozására és a biztonság növeléséért.
 • Széles színválaszték – 43 Renolit szín.
 • Elegáns alumínium kilincsek, amely könnyed, lekerekített vonalaival tökéletesen kiemeli a profil modern megjelenését.
 • Fejlett, energia takarékos működési megoldások és elegáns design kombinációja. Új termék az igényes ügyfeleink számára akik a legmegfelelőbb ablakot keresik.

 

Nyisson a világra az Ablakvárral!

Nyisson a világra az Ablakvárral!Közeleg a tél, de lakásában nincs megfelelően szigetelt nyílászáró? Bosszantják az ablakokon keletkezett régi sérülések? Szeretné elintézni az ablakcserét még az esős idő beköszönte előtt?

Ősz végén, tél elején elindul a fűtésszezon, ezzel együtt pedig a gázszámlák összege is az egekbe szökik. A régi, kopott nyílászárók nem biztosítanak elég védelmet a zimankó ellen. Ám a megfelelően kiválasztott műanyag ablakkal elkerülhető, hogy a nyílászárók résein kimenjen a meleg, a modern hőszigetelési technikának köszönhetően. Ne hagyja, hogy a hővel együtt pénze is az utcára szökjön!

Spóroljon velünk!

Vállaljuk műanyag ablakok cseréjét és beépítését! Az ügymenet során mi mindig arra törekszünk, hogy a folyamat gördülékenyen menjen, és a precíz munka után ügyfeleink elégedettek legyenek.

Tervezzen előre, és tegye meg a hideggel szembeni óvintézkedéseket már most, válasszon műanyag ablakokat otthonába! A részletekkel kapcsolatban tájékozódjon weboldalunkon, vagy forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz!

 

Miért válassza a műanyag nyílászárókat?

Miért válassza a műanyag nyílászárókat?Tudta, hogy ha lecserélteti régi, elöregedett nyílászáróit, azzal rengeteget megspórolhat a közmű költségeken? A modern műanyag nyílászárók ugyanis nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Nyáron hatékonyan kint tartják a forróságot, télen pedig kevesebb hőveszteséggel kell számolnunk, mint egy régebbi, nem megfelelően szigetelő nyílászáró esetében.

A műanyag nyílászárók a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek a piacon. Nem csak a beszerzési, hanem a beépítési költségük is alacsony, ezen kívül minimális a karbantartási igényük. A műanyag nyílászárók hosszú távon is jó befektetést nyújtanak, hiszen rendkívül jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak, míg például a fa nyílászárók rendszeres lazúrozásra és lakkozásra szorulnak. A műanyag nyílászárók hangszigetelésben is kiválóak, jelentősen csökkentik a beszűrődő zaj mértékét, kellemesebbé téve az otthoni pihenést.

Válassza Ön is a műanyag nyílászárókat, és élvezze ki a velük járó előnyöket!  Cégünk kedvező áron vállalja az ablakcserét Budapesten! Kérje egyéni, személyre szabott árajánlatunkat!

 

A műanyag ablaknak nem csak az ára vonzó!

A műanyag ablaknak nem csak az ára vonzó!A műanyag ablakokat egyre többen választják, és a döntés nem megalapozatlan, hiszen a műanyag nyílászárók valóban magas minőséget képviselnek.

A műanyagból készült ablakok mellett szóló legnyomósabb érv nem más, mint az ár. A műanyag ablak árak mindig is nagyon kedvezőek voltak, így azok számára is kiváló megoldást nyújtanak, akiknek fontos a minőség, ám nem szeretnének túl nagy kiadást.

A fa nyílászárókkal szemben ráadásul számos előnnyel bírnak a műanyag változatok. A műanyag ablakokat nem kell olyan gondosan ápolni, ritkán kell karbantartani őket, és tisztántartásuk is egyszerű, nem árt nekik az UV sugárzás és a nedvesség sem. Emellett sokoldalúak, változatos megjelenéssel bírnak és hosszú életűek. Egy ilyen ablakkal a lakás is komfortosabbá válik, nem okoz gondot a kifogástalan hőszigetelés, a tökéletes zajszigetelés.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg az általunk biztosított lehetőségeket! Színvonalas kivitelezés és kedvező műanyag ablak árak várják nálunk!

 

Ablakcsere műanyag ablakoknál

Ablakcsere műanyag ablakoknálAz ablakokat újakra cserélni sajnos drága felújítást jelent, ezért sokan halogatják, nem vesznek tudomást az ablakcsere szükségességéről. Mégis érdemes belevágni, hiszen az új ablakok ára megtérül! Műanyag nyílászárókra cserélné régi, rosszul funkcionáló, sérült nyílászáróit? A műanyag ablakcserével kapcsolatosan számos kérdés merül fel a tulajdonosokban.

Eléggé megbízható, felelősségteljes választás fa nyílászárók helyett műanyag ablakokat használni? A hőkamerás vizsgálatok segítségével meggyőződhetünk arról, hogy egy műanyag nyílászáró szigetelése kifogástalan. Egy régi, megvetemedett ablakénál mindenképpen jobb, de önmagában is képes a felé támasztott elvárásoknak megfelelni!

Az ablakcsere után rövidesen megtapasztalhatjuk a felújítással járó előnyöket. A nyílászárók keretei körül nem süvít be a szél, az új, modern ablaküveg nem hűl le, nem rontja a komfortérzetet hidegsugárzással, alacsonyabb hőmérsékleten is kellemes a szobában tartózkodni.

Ablakcserével kapcsolatban lenne kérdése? Keressen minket bizalommal!

 

Kedvező műanyag nyílászáró árak? Jó helyen jár!

Kedvező műanyag nyílászáró árak? Jó helyen jár! Amikor az emberek elhatározzák, hogy lecserélik nyílászáróikat, a végső befolyásoló tényező a vétel során biztos, hogy a termék ára lesz, hiszen mindenki a legelőnyösebb üzletet szeretné megkötni e téren. Ha Ön is ablak- vagy ajtócsere előtt áll, és új nyílászárókra van szüksége, ráadásul pénztárcabarát árakon, fedezze fel választékunkat!

Mivel fontosak számunkra a vevők, továbbá a legkedvezőbb szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek, a nálunk kapható műanyag nyílászárók árai rendkívül kedvezőek, így mindenki számára elérhetővé tudjuk tenni a minőséget az ablakok, ajtók terén.

Természetesen a műanyag nyílászárók árát sok tényező befolyásolhatja, például méretük, szerkezetük, ezért mielőtt a vásárlás mellett döntene, érdemes kutatómunkát végeznie termékeink között, ezáltal a költségek is kiszámíthatóbbak, vagyis semmilyen váratlan kiadás nem érheti.

Ha kifogástalan termékeket és kedvező műanyag nyílászáró árakat keres, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A műanyag ablakok árát befolyásoló tényezőkről röviden

A műanyag ablakok árát befolyásoló tényezőkről rövidenA műanyag ablakok manapság a legkedvezőbb megoldást nyújtják a nyílászárók terén, azonban mielőtt Ön is a termékek mellett döntene, fontos tisztában lennie pár tényezővel, amelyek befolyásolják a műanyag ablakok árát.

A műanyag ablakok árát elsősorban az egyedi, speciális kérések befolyásolhatják. A nyílászárók már önmagukban előnyt jelentenek, azonban még számos tényezőn lehet változtatni a rendelés előtt, például az üvegezés tekintetében, így még magasabb színvonalú termék tulajdonosa lehet. Bármilyen speciális kérése is van, látványosan nem fog növekedni a műanyag ablak ára, hiszen a termék minden esetben tartja a kedvező és pénztárcabarát árfekvését. Természetesen a méretet és kialakítást sem szabad figyelmen kívül hagyni, amikor szóba kerülnek a műanyag ablakok árát befolyásoló tényezők, de a drasztikus árnövekedés ebből a szempontból vizsgálva sem jellemző.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a műanyag ablakok magas színvonalát, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! Ügyfélbarát kiszolgálással és kiszámítható költségekkel várjuk!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube